Cu ce s-a ocupat consilierul Ion Şerban în ultimul an

El este singurul care a depus, conform legii, un raport de activitate

Din cele 7 rapoarte publicate vreodată pe site-ul Primăriei, 5 sunt ale lui din anii anteriori

Conform Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local Curtea de Argeş, „fiecare consilier, precum şi viceprimarul, sunt obligaţi să prezinte un raport anual de activitate, care va fi făcut public prin grija secretarului. Pe site-ul Primăriei au fost publicate de-a lungul anilor şapte astfel de rapoarte, cinci dintre ele fiind ale lui Ion Şerban. Săpătmâna trecută, consilierul local a depus raportul pentru perioada iunie 2017 – iunie 2018.

Ion Şerban, ales pe listele PAM, este membru al Comisiei Juridice din cadrul Consiliului, şi menţionează că a fost prezent la toate şedinţele convocate în ultimul an. „Preocuparea mea permanentă în activitatea de consilier local şi de membru al Comisiei Juridice şi de Disciplinä a fost, este şi va fi aceea ca banul public să fie eficient cheltuit, iar serviciile publice să fie tot timpul corespunzătoare aşteptărilor cetăţenilor beneficiari”, precizează Şerban. El face o radiografie a şedinţelor şi îşi explică poziţiile pe care le-a avut la hotărârile importante, mai ales la acelea la care a fost în contradicţie cu aleşii de la PSD, adică aproape la toate.

Consilierul local mai scrie în raportul său despre problemele pe care le-a constatat direct pe străzile din municipiu dar şi despre cele pe care i le-au sesizat cetăţenii la audienţele pe care le ţine în fiecare zi de joi la Primărie. Mesajul lui Ion Şerban, la finalul raportului său, este următorul – „Cât timp voi fi în funcţia publicăde consilier local, voi rămâne în slujba cetăţenilor, înserviciul comunităţii locale, voi vota numai proiectelede hotărâre care vor urmări dezvoltarea oraşului şi creşterea standarduluide viaţă civilizată al oamenilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email