CS FC Dinamic Curtea de Argeş rămâne pe primul loc în liga a patra

CS FC Dinamic Curtea de Argeş a reuşit să îşi păstreze poziţia de lider al clasamentului, după ce obţinut o nouă victorie în campionatul de fotbal al ligii a patra.
Fotbaliştii din municipiul nostru au învins, zilele trecute, pe propriul teren, cu 2 – 0, echipa CS Sporting Piteşti, într-un meci din cadrul etapei a XV- a a competiţiei. Partida nu a fost deloc una uşoară pentru cei de la CS Dinamic Curtea de Argeş, asta în ciuda faptului că oaspeţii s-au prezentat la acest meci cu o echipă tânără, formată din juniorii. Astfel, după ce la pauză scorul a fost egal, 0 – 0, în cea de-a doua parte a meciului fotbaliştii din municipiul nostru au reuşit să deschidă scorul, printr-un gol marcat de Radu Pandelică. Apoi, la doar câteva minute după această reuşită, fotbaliştii de la CS FC Dinamic Curtea de Argeş au pus stăpânire pe meci şi au mai înscris o dată până la finalul celor 90 de minute de joc. După această nouă victorie, echipa din municipiul nostru a rămas pe prima poziţie a clasamentului, cu 33 de puncte, la egalitatea cu AS Viitorul Domneşti, echipă pe care o va înfrunta la sfârşitul acestei săptămâni.
Dacă la seniori au câştigat gazdele, în meciul echipelor de juniori s-a impus CS Sporting Piteşti, cu 6 – 2. În urma acestei înfrângeri, copiii din municipiul nostru au coborât pe locul patru în clasament, însă la o distanţă de doar trei puncte de liderul CS „Dinicu Golescu” Câmpulung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email