CS FC Dinamic Curtea de Argeş, liderul ligii a patra

CS FC Dinamic Curtea de Argeş a urcat pe prima poziţie a clasamentului ligii a patra, după meciurile disputate în cea de-a XXII- a etapă a campionatului.
Fotbaliştii din municipiul nostru au obţinut cea mai uşoară victorie, 3 – 0 la „masa verde”, asta după ce AS Unirea Costeşti, echipa împotriva căreia ar fi trebuit să joace, s-a retras din campionat. Astfel, cu cele trei puncte obţinute în această etapă, CS FC Dinamic Curtea de Argeş a urcat pe primul loc în clasament cu 51 de puncte, cu două mai mult faţă de CS „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel, echipă care ocupă cea de-a doua treaptă a podiumului. De asemenea, partida echipelor de juniori s-a încheiat cu acelaşi rezultat, 3 – 0, stabilit la „masa verde”, copiii din municipiul nostru reuşind să se menţină pe locul patru în clasament, la cinci puncte în spatele liderului CS Sporting Piteşti.
Miercuri, etapă intermediară
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş a programat, miercuri, meciurile din cadrul etapei a XXIII- a, a campionatului de fotbal al ligii a patra. Astfel, CS FC Dinamic Curtea de Argeş va întâlni în deplasare, începând cu ora 17:00, echipa AS Victoria Buzoieşti. Înaintea acestei confruntări, de la ora 15.00, se va disputa meciul echipelor de juniori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email