CS FC Dinamic Curtea de Argeş a revenit pe primul loc în clasament

Echipa CS FC Dinamic Curtea de Argeş a revenit pe prima poziţie a clasamentului, după ce învins pe teren propriu cu 9 – 3, pe AS Viitorul Cireşu, într-un meci din cadrul etapei a X- a a campionatul judeţean de fotbal.
La fel ca la ultimele două meciuri disputate la Stadionul Municipal, şi de această dată oaspeţii au început partida mai bine şi au reuşit să deschidă scorul în urma unui contraatac rapid. Însă, fotbaliştii din municipiul nostru au reuşit să revină şi au înscris de două ori, preluând conducerea. La rândul lor, cei de la AS Viitorul Cireşu au mai marcat o dată, iar la pauză scorul a fost egal 2 – 2. În cea de-a doua parte a meciului, cei de la CS Dinamic au fost mult mai motivaţi şi s-au descătuşat pe teren, marcând şapte goluri, în timp ce adversarii au mai înscris un singur gol. A fost prima victorie obţinută de echipa din Curtea de Argeş, după două rezultate de egalitate obţinute în ultimele meciuri disputate acasă. În urma acestui rezultat fotbaliştii din municipiul nostru au urcat pe primul loc în clasament, cu 21 de puncte, la egalitate cu AS Viitorul Ştefăneşti.
De asemenea, meciul echipelor de juniori a fost câştigat de CS FC Dinamic Curtea de Argeş, care s-a impus 9 – 2. După această nouă victorie, copiii din municipiul nostru şi-au păstrat prima poziţia în clasament, cu 27 de puncte după primele zece etape disputate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email