CS FC Dinamic Curtea de Argeş a încheiat sezonul cu o înfrângere

Zilele trecute s-a încheiat ediţia 2013 – 2014 a campionatului de fotbal al ligii a patra, competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş, în cadrul căreia a evoluat şi echipa CS FC Dinamic Curtea de Argeş.
Astfel, în ultimul meci disputat, fotbaliştii din municipiul nostru au fost învinşi în deplasare, cu 3 – 0, de formaţia CS „Dinicu Golescu” Câmpulung, care s-a clasat pe primul loc al clasamentului, obţinând astfel calificarea la meciul de baraj pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Confruntarea a fost una dificilă pentru cei de la CS Dinamic Curtea de Argeş, având în vedere faptul că gazdele au nevoie de o victorie, pentru a termina campionatul pe primul loc. Scorul final al meciului a fost stabilit încă de la pauză, toate cele trei goluri fiind marcate în primele 45 de minute. În urma acestei înfrângeri, fotbaliştii din municipiul nostru au pierdut ultima treaptă a podiumului şi au încheiat competiţia pe poziţia a patra.
De asemenea, meciul echipelor de juniori a fost câştigat tot de CS „Dinicu Golescu”, care s-a impus cu 4 – 1. După această înfrângere copiii din Curtea de Argeş au încheiat competiţia pe locul patru în clasament cu 71 de puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email