CS FC Curtea de Argeş a pierdut meciul disputat în deplasare la Berevoieşti

CS FC Curtea de Argeş a coborât pe ultima poziţie a clasamentului ligii a patra, după meciurile disputate în cea de-a doua etapă a campionatului.
Fotbaliştii din municipiul nostru au suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă, din această ediţie de campionat, după ce au pierdut cu 2 – 0 meciul disputat în deplasare cu ACS Gloria Berevoieşti. Meciul a fost unul dificil pentru cei de la CS FC Curtea de Argeş, având în vedere că echipa este formată în mare parte din tineri, care au evoluat anul trecut în campionatul de juniori A1. Astfel, în această partidă gazdele au profitat din plin de acest lucru şi au reuşit să deschidă scorul chiar în prima parte a meciului, conducând la pauză cu 1 – 0. În cea de-a doua repriză, a fost stabilit cei de la ACS Gloria Berevoieşti au mai punctat o singură dată, stabilind şi scorul final al meciului. După această confruntare, CS FC Curtea de Argeş a coborât pe ultima poziţie a clasamentului, cu două înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate.
De asemenea, partida echipelor de juniori a fost câştigată tot de ACS Gloria Berevoieşti, care s-a impus cu un categoric 5 – 1. La fel ca şi seniorii, copiii de la CS FC Curtea de Argeş ocupă ultimul loc în clasament, fără nici un punct după primele două jocuri disputate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email