CS FC Curtea de Argeş a pierdut în deplasare

CS FC Curtea de Argeş a pierdut cu 5 – 1, meciul disputat în deplasare, împotriva formaţiei FC Argeş 1953. Partida a fost una dificilă pentru tinerii fotbalişti din municipiul nostru, având în vedere că au întâlnit o echipă puternică, la care evoluează câţiva jucători care au sute de meciuri jucate pe prima scenă a fotbalului românesc, precum Adrian Neaga, Constantin Schumacher sau Valentin Năstase. Mai mult decât atât, echipa piteşteană şi-a propus ca în acest an să promoveze în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Prima repriză a meciului a fost una echilibrată, iar la finalul primelor 45 de minute scorul a fost 2 – 1 în favoarea echipei gazdă. Însă, în cea de-a doua parte a meciului, lipsa de experienţă a tinerilor fotbalişti de la CS FC Curtea de Argeş şi-a spus cuvântul, iar gazdele au reuşit să mai înscrie de trei ori, stabilind astfel scorul final al partidei, 5 – 1.
După această nouă înfrângere, echipa din municipiul nostru a rămas pe poziţia a 11- a în clasament cu doar trei puncte adunate în primele şase etape ale campionatului.
Meciul echipelor de juniori a fost câştigat tot de FC Argeş 1953, care s-a impus cu 4 – 0 în faţa celor de la CS FC Curtea de Argeş. În urma acestui rezultat, copiii din municipiul nostru ocupă penultimul loc în clasament, fără niciun punct. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email