CS FC Curtea de Argeş a pierdut în deplasare la Buzoieşti

CS FC Curtea de Argeş a încheiat turul campionatului de fotbal al ligii a patra cu o înfrângere. Fotbaliştii din municipiul nostru au pierdut cu 4 – 0, meciul disputat în deplasare, împotriva formaţiei AS Victoria Buzoieşti, una dintre echipele bune din această serie.
În prima repriză a meciului, jocul a fost echilibrat, iar tinerii fotbalişti din municipiul nostru s-au descurcat destul bine. Astfel, la finalul primelor 45 de minute scorul a fost egal, 0 – 0. Însă în cea de doua parte a partidei, gazdele au trecut la conducerea jocului şi au reuşit să înscrie cele 4 goluri care le-au adus victoria. Astfel, după această înfrângere, CS FC Curtea de Argeş încheie turul campionatului de fotbal al ligii a patra pe poziţia a noua în clasament, cu 13 puncte. Competiţia se va relua în primăvara anului viitor.
De asemenea, meciul echipelor de juniori a fost câştigat tot de cei de la AS Victoria Buzoieşti, care s-au impus cu 1 – 0. În urma acestui rezultat, copiii de la CS Curtea de Argeş rămân pe locul 12 în clasament, cu doar 6 puncte obţinut în prima parte a campionatului de fotbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email