Criză mare de butelii la Curtea de Argeș

După ce stațiile GPL au fost închise, și această problemă devine critică

La Curtea de Argeș stațiile GPL au fost închise în urma controalelor făcute imediat după evenimentul de la Crevedia, unde mai mulți oameni au murit iar alții au fost răniți ca urmare a unei explozii la o stație GPL. Posesorii de mașini pe gaz au avut și au mari probleme cu alimentarea, fiind nevoiți să meargă la Pitești pentru asta.

Acum, un alt necaz a venit pe capul argeșenilor. Tot din perioada în care a avut loc accidentul la Crevedia, buteliile pe gaz au început să se găsească din ce în ce mai rar. „Am căutat două zile la toate stațiile peco din oraș butelie și nu am găsit. Unii mi-au spus că se fac liste de așteptare. Pur și simplu nu mai pot să schimb o butelie goală cu una plină, pentru că nu am unde. Nu știu cum mă voi descurca”, ne-a mărturisit un argeșean.

Am stat de vorbă cu doi administratori ai stațiilor peco din Curtea de Argeș, iar aceștia ne-au spus că problema e mai veche, dar acum s-a ajuns aproape la un blocaj. Buteliile vechi au ieșit din perioada de garanție și nu mai pot fi schimbate. Depozitele societății care la încarcă sunt pline cu butelii vechi, iar recondiționarea lor costă foarte mult. Oamenii le au de multă vreme și au putut fi schimbate și așa, dar până acum. Controalele stricte au oprit, practic, distribuirea acestora.

Pentru argeșenii din zona Curtea de Argeș care nu sunt conectați la rețeaua de gaze situația a foarte grea iar normalizarea ei va mai dura.

One thought on “Criză mare de butelii la Curtea de Argeș

  1. Minciuni ! Adevarul este ca rafinariile nu mai pot asigura la capacitate cererea de gaz a revanzatorilor, aceasta este adevarata cauza si nu valabilitatea recipientului in care se incarca.Plus ,, cota de piata ,, la care ajunsesera skidurile de gpl auto, clientii lor fiind nevoiti sa apeleze din nou la punctele de vanzare a buteliilor aragaz. O adevarata lovitura pentru piata clandestina si ilegala a gazului petrolier lichefiat chiar daca inca se mai incarca la pompa, in special noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email