Cristina Turcu Preda a sărbătorit 30 de ani de activitate alături de argeşeni

Îndrăgita interpretă de muzică populară Cristina Turcu Preda a sărbătorit 30 de ani de activitate alături de argeşeni, în cadrul unui spectacol aniversar ce s-a desfăşurat, zilele trecute, la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu”. Sala de spectacole a instituţiei a fost arhiplină, iar publicul a creat şi de această dată o atmosferă plăcută, fiind alături de artişti, pe care i-a aplaudat pe tot parcursului concertului. Printre cei care au paticipat la spectacol au fost şi Nicolae Diaconu, primarul municipiului, Simona Hirică, managerul instituţiei gazdă, dar şi foarte mulţi prieteni, colegi şi apropiaţi ai Cristinei Turcu Preda. Cu toţii au avut parte de un adevărat maraton de cântece şi dansuri populare care a durat aproape 6 ore.
Unul dintre cele mai aşteptate momente ale spectacolului a fost recitalul susţinut chiar de sărbătorita Cristina Turcu Preda. În momentul în care prezentatorul Tănase Stoian i-a rostit numele şi a invitat-o în scenă pe solistă, argeşenii din sală au început să aplaude frenetic, oferindu-i interpretei o primire impresionantă. Mai mult decât atât, Cristina Turcu Preda a avut parte şi de o surpriză plăcută, în momentul în care bunul său prieten, cântăreţul de muzică populară George Rotaru, a apărut chiar din mijlocul spectatorilor şi i-a cântat solistei o melodie. La rândul său Cristina Turcu Preda a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au ales să fie alături de ea, la aniversarea a 30 de ani de activitate, după care a susţinut un recital care a încins atmosfera în sala de spectacole a Centrului de Cultură şi Arte.
La fel de apreciat de către argeşeni a fost şi recitalul susţinut de interpretul Petrică Mîţu Stoian, una dintre cele mai bune voci ale muzicii populare româneşti. Pe lângă cântecele de petrecere binecunoscute, din programul acestuia nu au lipsit glumele şi voia bună, spre amuzamentul publicului.
În cadrul spectacolului, pe scenă au mai urcat Ileana Lăceanu, Neta Soare, Ion Drăgan, Nicu Faciu, Zina Chiţulescu, Mitică Tavă, George Nedelea, Georgeta Gheorghiţa Chitoran, Bogdan Onicioiu, dar şi Ansamblul „Argeşul” şi grupul vocal bărbătesc „Raposzii Argeşului” din cadrul centrului de Cultură şi Arte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email