Cristian Mitrofan, reconfirmat în funcţia de preşedinte al PNL Curtea de Argeş

Organizația PNL Curtea de Arges și-a votat zilele trecute conducerea. Președintele Cristian Mitrofan a fost reconfirmat în funcție, fiind, de altfel, singurul candidat pentru preşedinţia PNL Curtea de Arges.

Alături de colegii din Curtea de Arges au ținut să fie prezenți preşedintele PNL Argeş, deputatul Adrian Miuţescu, prim-vicepreşedintele Marius Postelnicescu, senatorul Dănuț Bica, subprefectul liberal Emanuel Soare, şefa ISJ Argeş, Liliana Murguleț, fostul primar al municipiului, Gheorghe Nicuţ și numeroși consilieri locali și județeni liberali.

Cristian Mitrofan acordă încredere tinerilor și noilor înscriși in partid care au muncit în campaniile electorale, peste 40% din noul biroul politic municipal fiind compus din oameni tineri, implicaţi și dedicați valorilor liberale.

Președintele PNL Argeş, deputatul Adrian Miutescu, a urat succes noii conduceri a organizației din orașul Basarabilor și a amintit despre datoria istorică pe care o are PNL faţă de argeșeni și față de români. Din orașul regal, Adrian Miutescu a îndemnat la apărarea valorilor liberalismului. În plus, liderul organizației județene a amintit că Ludovic Orban a fost cel care a demonstrat, dintre toți președinții PNL din ultimii 30 de ani, că este cel mai apropiat de argeșeni și că apară și promovează proiectele mari de infrastructură ale Argeșului.

Alegerile PNL Curtea de Arges s-au încheiat într-o notă optimistă, din orașul regal dându-se un semnal puternic de susținere pentru actualul lider al partidului, Ludovic Orban.

Biroul de presă al PNL Argeş

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email