Cristian Mitrofan, preşedintele PNL Curtea de Argeş şi consilier local -„Am votat asfaltarea străzii Nordului şi nu s-a făcut nimic!”

„La ultima şedinţă a Consiliului Local grupul PNL a ridicat mai multe probleme la punctul diverse. Eu am vorbit despre strada Nordului, care, deşi era trecută în programul de lucrări al Serviciului Public de Gospodărie Comunală pe anul acesta, nu s-a schimbat nimic acolo. Peste 50% din industria de la Curtea de Argeş este concentrată acolo, iar traficul este aşa cum îl ştim iar strada este la fel de distrusă”, a declarat Cristian Mitrofan, preşedintele PNL Curtea de Argeş şi consilier local, la conferinţa de presă a organizaţiei pe care o conduce. El a mai spus că „deşi s-au alocat bani, administraţia locală nu face această stradă”.

În luna august, Fuchs Condimente SRL a trimis Consiliului Local a odresă oficială prin care i se aducea la cunoştinţă „nemulţumirea vizavi de starea deplorabilă a străzii Nordului, pe segmentul aflat între intrarea din DN 7C şi SC Fucsh Condimente”. Directorul general al societăţii cu capital german, Uwe-Jens Karl,  mai scria în acea adresă că „deteriorarea accentuată a asfaltului se datorează în mare măsură frecventelor avarii ale conductei de apă ce aparţine SC Aquaterm AG 98 SA”.

Conducerea Fucsh Condimente solicita să i se comunice „un termen de reabilitare a străzii Nordului deoarece în scurt timp deteriorarea se va accentua iar drumul va deveni impracticabil” fapt ce ar „pune în dificultate buna desfăşurare a activităţilor SC Fuchs Condimente RO SRL”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email