Cristian Mitrofan, preşedintele PNL Curtea de Argeş, dezamăgit de rezultatele obţinute de liberali la nivel naţional

Cristian Mitrofan, preşedintele PNL Curtea de Argeş, s-a arătat dezamăgit faţă de rezultatele obţinute de liberali la nivel naţional, în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare. De asemenea, potrivit acestuia, multe dintre voturile liberalilor s-au dus către candidatul independent, Mircea Diaconu, fost membru al organizaţiei locale a PNL.
 „Sunt dezamăgit de rezultatele obţinute de PNL la nivel naţional. Însă, pentru organizaţia PNL Curtea de Argeş, având în vedere rezultatele din judeţ, putem spune că am obţinut mai mult decât în oraşele cu primari liberali. Din păcate s-a văzut faptul că tinerii nu au ieşit la vot. Eu le mulţumesc tuturor celor care au ieşit la vot, pentru că indiferent de ceea ce au ales, aceasta este o obligaţie cetăţenească, dar şi singurul mod prin care alegătorii pot sancţiona partidele. Totodată, la Curtea de Argeş, multe dintre voturile liberalilor au fost pentru Mircea Diaconu, care a fost unul dintre membrii organizaţiei locale a PNL”, a declarat Cristian Mitrofan.
Preşedintele liberalilor din municipiul nostru s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute la alegerile pentru preşedinţia Consiliului Argeş, care au fost peste media obţinută de PNL la nivel naţional. „Rezultatul obţinut la alegerile pentru CJ Argeş sunt edificatoare pentru mine. Am obţinut 16,06%, ceea ce ne situează pe locul doi, cu 4 procente peste colegii de la PDL, dar şi peste media PNL pe ţară. Noi am format o echipă tânără şi sperăm să creştem în continuare, iar la alegerile prezidenţiale să fim mult mai bine. Mulţumesc colegilor de partid, prietenilor şi tuturor celor care ne-au sprijinit în campania electorală. Îi felicit şi pe colegii de la celelalte partide pentru modul decent în care s-a desfăşurat campania la Curtea de Argeş. Sunt sigur că PNL va deveni unul dintre cele mai importante partide”, a mai spus preşedintele liberalilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email