Cristian Mitrofan dă concurs pentru postul de director al Casei de Asigurări de Sănătate Argeş

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat concursuri pentru ocuparea a 41 de posturi de directori ai caselor judeţene. Printre acestea se numără şi Casa de Asigurări de Sănătate Argeş, al cărei director este acum Cristian Mitrofan. Concursurile sunt programate pe 6 mai, iar printre condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească sunt – vechime în specialitatea studiilor necesare pentru ocuparea funcţiei minim 7 ani, activitate desfăşurată în funcţii de conducere minim 2 ani.

Cristian Mitrofan a fost numit director interimar al CAS Argeş în aprilie, anul trecut, şi a condus Casa într-o perioadă foarte grea, pandemia de coronavirus. El spune că se va înscrie la concurs, îndeplineşte condiţiile, şi lucrează la proiectul de management pe care îl va prezenta.

E de aşteptat ca şi la Direcţia de Sănătate Publică Argeş să fie organizat concurs pentru postul de director. Având în vedere cât de contestată a fost la un moment dat actuala directoare, va fi interesant de văzut rezultatul concursului şi dacă Sorina Honţaru se va înscrie în concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email