Cristian Mitrofan dă concurs pentru postul de director al Casei de Asigurări de Sănătate Argeş

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a anunţat concursuri pentru ocuparea a 41 de posturi de directori ai caselor judeţene. Printre acestea se numără şi Casa de Asigurări de Sănătate Argeş, al cărei director este acum Cristian Mitrofan. Concursurile sunt programate pe 6 mai, iar printre condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească sunt – vechime în specialitatea studiilor necesare pentru ocuparea funcţiei minim 7 ani, activitate desfăşurată în funcţii de conducere minim 2 ani.

Cristian Mitrofan a fost numit director interimar al CAS Argeş în aprilie, anul trecut, şi a condus Casa într-o perioadă foarte grea, pandemia de coronavirus. El spune că se va înscrie la concurs, îndeplineşte condiţiile, şi lucrează la proiectul de management pe care îl va prezenta.

E de aşteptat ca şi la Direcţia de Sănătate Publică Argeş să fie organizat concurs pentru postul de director. Având în vedere cât de contestată a fost la un moment dat actuala directoare, va fi interesant de văzut rezultatul concursului şi dacă Sorina Honţaru se va înscrie în concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email