Cristian Mitrofan, candidatul PNL la Primărie – „Se poate şi la Curtea de Argeş!”

Curtea de Argeș, Orașul Regal, merită șansa de a încheia veșnica tranziție și de a face trecerea către o administrație responsabilă. Viziunea PNL pentru Curtea de Argeș înseamnă dezvoltare prin investiții, competitivitate și inovare.

Investițiile vor genera noi afaceri, noi locuri de muncă, noi resurse bugetare și bunăstare; investițiile cu bani europeni vor îmbunătăți nivelul de trai, vor face din orașul nostru locul în care îți dorești să rămâi, orașul în care îți place să trăiești.

Buna guvernare locală la Curtea de Argeș va însemna:

  • Apă mai bună și mai ieftină prin modernizarea stației de epurare și a sistemului de alimentare cu apă potabilă, regândirea şi renovarea reţelei;
  • Facturi mai mici cu până la 40% la întreținere, prin anveloparea termică a blocurilor;
  • Locuri de muncă mai bine plătite, prin dezvoltarea zonei industriale și atragerea de investiții;
  • Transport public gratuit pentru elevi, studenți și pensionari;
  • Un oraș mai frumos, prin amenajarea spațiilor verzi, acoperișuri noi pentru blocuri și iluminat stradal cu led în tot orașul;
  • Promovare turistică prin dezvoltarea turismului cultural ecumenic și creșterea veniturilor din turism;
  • O șosea de centură, pentru eliminarea din oraș a traficului de tranzit;
  • Parcări la îndemână și sensuri giratorii pentru fluidizarea traficului și eliberarea zonelor aglomerate;
  • O primărie deschisă pentru oameni, prin transparentizarea deciziei și dezvoltarea serviciilor online;
  • Un primar cu bun simț, aflat în dialog permanent cu cetățenii.

Curtea de Argeș va urma exemplele de succes ale administrațiilor liberale, care au mizat pe fondurile europene și pe politici care au pus accentul pe modernizare, refacerea patrimoniului local, susținerea fenomenelor de cultură și sport, turism local.

Cristian Mitrofan va fi primarul care va încuraja libera inițiativă și sectorul privat, care va pune prioritățele cetățeanului pe primul loc, cu bun simț și experiența acumulată de-a lungul anilor în slujba locuitorilor din Curtea de Argeș:

„Cred cu tărie că bunul simţ este cel care trebuie să ne ghideze în alegerile pe care le facem, în deciziile pe care le luăm. Trebuie să ai bun simţ în relaţiile cu ceilalţi, să-i tratezi pe oamenii cu care intri în contact cu bun simţ, să le asculţi şi să le rezolvi problemele, în măsura în care este posibil, la fel, cu bun simţ. Primarul trebuie să fie în slujba cetăţenilor şi nu invers!”, spune Cristian Mitrofan.

În 27 septembrie, alegătorii din Curtea de Argeș vor avea în față aceste două modele: investițiile și dezvoltarea sau consumul nesăbuit și stagnarea!

Cristian Mitrofan, candidatul PNL la Primăria Curtea de Argeș, este profesionistul care înțelege diferența majoră dintre cele două abordări ale administrării unei comunități:

„Trebuie să readucem strălucirea oraşului regal, să fie acolo unde îi e locul, alături de oraşele turistice din ţară şi din Europa. Avem ce să le arătăm celor care ne vizitează, şi e de bun simţ ca ceea ce văd să le placă, să fie curat în oraş, să avem monumente puse în valoare, apă bună, străzi fără gropi. Nu poţi să le ceri tinerilor să rămână în oraş şi turiştilor să revină dacă nu le oferi nimic. E de bun simţ ca lucrările să nu se facă pe repede înainte în apropierea campaniei electorale şi în timpul ei, după ce patru ani te lauzi că ai făcut hârtii. Trebuie schimbată atitudinea în administraţie dar şi stilul de lucru”.

Echipa PNL pentru Curtea de Argeș are soluții! Modelul liberal de dezvoltare locală va fi replicat la noi în oraș, cu profesionalism, bun simț și transparență, iar Curtea de Argeș va deveni, în sfârșit, orașul în care îți place să trăiești!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email