Cristian Mitrofan, candidatul PNL – „Argeşenii nu îl mai cred pe primarul PSD Panţurescu!”

În perioada 27 august – 5 septembrie Novel Research a realizat, pe un eșantion reprezentativ, un sondaj pentru Curtea de Argeș referitor la alegerile locale, iar rezultatele sunt interesante, dar fără surprize.

Pe scorul politic al partidelor lucrurile par să meargă în linie cu județul și cu restul țării. Astfel, PNL este cotat cu 34 % din voturile electoratului pentru Consiliul Local. PSD este pe locul doi, la distanță mare cu 26,9 %. Pe locul trei vine USR cu 20,8%. Lista continua cu ProRomania si PMP, ambele partide având sub 10%.

În ceea ce privește candidatul la Primărie, pe primele două locuri se află Constantin Panțurescu, candidatul PSD, cu 37,1% și foarte aproape de acesta, Cristian Mitrofan, candidatul PNL, cu 33,4% din voturi. Diferența este în marja de eroare, aşa că de pe 28 septembrie Curtea de Argeş va fi, cel mai probabil, un oraş liberal din punct de vedere al administrației locale.

La distanță considerabilă, pe locul trei apare candidatul USR, care este creditat în acest moment cu 14,7 % din preferințele electoratului. Următorii clasați au sub 5%.

L-am întrebat pe Cristian Mitrofan câteva lucruri despre sondaj şi rezultatele lui. Iată ce ne-a spus:

#Cum comentaţi rezultatele sondajului?

Nu e nici o surpriza în sondaj – mă așteptam ca argeșenii să nu îl mai creadă pe primarul Panțurescu. Oamenii au văzut ca timp de 4 ani nu a făcut nimic, iar scăderea lui se vedea în sondaje încă de anul trecut. Pentru un primar în funcție scorul lui este mic, pentru că locuitorii din Curtea de Argeș sunt nemulțumiți de direcția în care merge orașul nostru.  E clar, la Curtea de Arges, PSD şi primarul Panţurescu sunt pe cale să piardă alegerile.

Mulţumesc alegătorilor pentru faptul că mă văd ca principalul adversar al primarului Panţurescu şi al PSD, diferența între noi fiind foarte mică.

Un alt indicator este și votul politic, unde PNL conduce detașat cu 34%. În calitate de președinte PNL Curtea de Argeș, acest lucru mă încântă la fel de tare. Le mulțumesc colegilor din PNL pentru sprijin și pentru munca depusă.

#Nu mai cred argeşenii în PSD?

Votul de dreapta pentru PNL şi USR depăşeşte 50%, fără a mai adăuga la asta şi voturile PMP sau ale altor candidați. Diferența dintre mine și candidatul USR este de aproape 20 de procente. Nu mai poate exista vreun dubiu despre cine are cea mai mare șansă să îl învingă pe Panțurescu, aşa că e nevoie de unitate pe partea dreaptă. De fapt, e nevoie de unitate a tuturor celor care vor să scape de Panțurescu. Acum este momentul nostru, acum ar trebui să fim uniți, şi cel mai mare risc îl reprezintă împărțirea votului. Trebuie să votăm candidatul cu cele mai mari șanse. Orice alt vot este unul irosit. Ba mai mult, orice alt vot ajuta PSD, deci transmit alegătorilor USR că nu trebuie să risipească voturile.

Pot vota cu încredere Cristian Mitrofan pentru a scoate PSD de la Primărie. Îi asigur că un vot pentru mine va însemna o altfel de administraţie, o administrație corectă și performantă. Vom forma alianţă PNL şi USR în Consiliul Local şi vom aplica soluţiile din programele celor doua partide pentru Curtea de Argeş.  Suntem aproape de o victorie. Putem şi vom schimba lucrurile la Curtea de Argeş.

#Ce le transmiteți votanților USR?

Să fie siguri că în foarte multe privințe gândim la fel și că putem acționa împreună astfel încât să ne punem în aplicare proiectele comune. Să fie siguri că împreună putem scăpa Curtea de Argeș de Primarul ZERO Panțurescu.

#De ce Primarul ZERO Panțurescu?

Cealaltă variantă era Primarul Care Îngrașă Porcul În Ajun Panțurescu, dar era prea lung. ZERO pentru că timp de 4 ani nu a făcut absolut nimic. Încearcă acum să ne mintă, dar argeșenii nu îl mai cred.

#Care vor fi prioritățile dumneavoastră?

Să rezolvăm odată cu drumurile din orașul nostru și cu rețeaua de alimentare cu apă.

Să creăm o zonă industrială astfel încât să avem și noi condiții mai bune de muncă la noi acasă.

Să reformăm administrația. Să digitalizăm, să facem din ce în ce mai multe lucruri în online, să ne respectăm cetățenii, să fim 100% transparenți și corecți în cheltuirea banilor publici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email