Creşterea pokerului – cum s-a schimbat cel mai faimos joc de cazino de-a lungul anilor

Fără îndoială că jocul de poker este unul dintre cele mai longevive jocuri de cazinou. Cu siguranţă că ai cochetat cu acest joc împreună cu familia şi prietenii şi ai organizat deseori serate cu această temă. Dacă atunci o făceai numai pentru distracţie, în cazinourile online care împânzesc astăzi internetul jocul de poker este abordabil pe bani adevăraţi.

De la apariţia sa până la prezenţa de astăzi în paginile de ofertă a unei platforme online, jocul de poker a suferit câteva modificări care departe de a-l face mai complicat l-a făcut mai îndrăgit de către jucătorii din această generaţie.

Mizarea înainte de flop

Dacă ai probleme în a găsi un joc de poker tastează simplu casino România şi tot ceea ce te interesează în materie de acest joc se va afişa instantaneu. Vei putea găsi platformele care îl oferă la joc, numărul de versiuni disponibile astfel încât vei putea să alegi varianta care îţi place cel mai mult. Cel mai accesat joc de poker este cel în variantă americană, cea care presupune decartarea a 5 cărţi de joc comune pe care fiecare jucător le va folosi în alcătuirea combinaţiei proprii care să-i aducă câştigarea potului de pe masă.

Faţă de varianta veche de poker, cea în care ţi se dădeau 5 cărţi de joc urmând ca să ceri până la maxim 3 pentru a realiza varianta dorită, în varianta modernă de poker regulile s-au schimbat în bine. Este în avantajul jucătorului să aibă pe masa de joc 5 cărţi de unde să aleagă în condiţiile în care primeşte la începutul partidei 2 cărţi de joc. Cele 5 cărţi comune se decartează de dealer pe masa de joc în stadii distincte, primele 3 purtând denumirea de flop. Cu alte cuvinte dealer-ul va pune pe masa 3 cărţi, jucătorii putând forma cu acestea o mână consacrată de poker, cea de 5 cărţi.

Noutatea este că poţi paria înainte de aşezarea acestora pe masă, ceea ce este un imens avantaj mai ales dacă cele 2 cărţi primite sunt puternice. Acest lucru îţi va da un avantaj imens pentru că încă de la început vei putea să negociezi jocul dintr-o postură de forţă care îţi va aduce la sfârşitul mâinii calitatea de câştigător.

Bluffing

Este clar că nu există jucător de poker care să nu fi încercat măcar o dată să blufeze. Deşi în cazinourile offline această acţiune îşi găseşte aplicabilitatea de minune, nici în mediul online nu o poţi trata cu lejeritate. De cele mai multe ori, poţi bate o mână bună a adversarului numai pentru simplul fapt că ceri mai mulţi bani decât are aşa că, îl forţezi să abandoneze jocul.

Nimeni nu îţi garantează de fiecare dată reuşita acestei stratageme, însă bluffing rămâne o acţiune pe care jucătorii o îndrăgesc şi pe care o aplică de fiecare dată când consideră că au şanse de reuşită. Nu contează ce carte ai în mână, doar atitudinea este cea care te poate impune în faţa adversarilor şi indiferent dacă apelezi la bluff în mediul online sau offline, această acţiune rămâne de fiecare dată una extrem de interesantă şi aducătoare de multă adrenalină.

Agresivitatea

Un joc de poker are ca scop declarat câştigarea potului pus pe masă deci, va trebui să aplici orice strategie sau stratagemă pe care o consideri de cuviinţă pentru a te apropia acest deziderat. În jocul modern de poker precum varianta de Texas Holdem, jucătorii dispun de cele 5 cărţi de joc comune care le oferă o sumedenie de oportunităţi.

Cum jocul în această variantă este unul foarte dinamic, poţi aplica diverse stiluri de joc care să-ți aducă mai aproape victoria. Unul dintre aceste stiluri este să îţi manifeşti agresivitatea în joc atunci când ai în mână o carte bună şi în mod evident să ceri mult mai mult decât la o mână care se desfăşoară normal, unde jucătorii joacă doar de dragul jocului şi de a ajunge la final. Să fii agresiv în joc înseamnă să îţi cunoşti interesul şi acesta este pentru tine obţinerea banilor de pe masa de joc, deci apelează la această strategie de fiecare dată când consideri necesar.

Ca orice altă strategie în poker este bine să nu abuzezi de ea pentru simplul fapt că vei crea deja tipare pe care oponenţii tăi vor ştii să le exploateze în defavoarea ta. Alternează deci agresivitatea cu un joc calm, dar nu ezita să o aplici când ai toate auspiciile favorabile pentru a-și adjudeca victoria.

Concluzie

Este adevărat că jocul de poker a suferit o transformarea radicală de la inventarea lui până în zilele noastre. Varianta americană primează într-un cazino online şi asta dintr-un motiv foarte simplu, este dinamică şi oferă multiple posibilităţi de combinaţii celor care îl practică. Înţelege deci dinamica acestui joc, mizează agresiv, apelează la bluff şi fă orice acţiune de natură să îţi asigure succesul scontat şi cu siguranţă că vei deveni un fan al acestui joc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email