Creşte numărul argeşenilor infectaţi cu Covid 19

Joi, numărul argeşenilor infectaţi cu coronavirus a ajuns la 272, cu cinci mai mulţi faţă de miercuri. Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.129 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei, pentru trei persoane care nu au respectat măsura izolării. În primul caz este vorba despre un bărbat de 37 de ani, dintr-o comună din județ, care a fost depistat în trafic, pe raza localității de domiciliu, deși figura in izolare la domiciliu. Acesta a fost sancționat cu o amendă de 5000 lei.

Alte două persoane, un bărbat de 60 de ani si o femeie de 48 de ani, ambii dintr-o comună din sudul județului, au fost depistați în trafic, venind de la cumpărături, deși trebuiau să stea în izolare. Polițiștii i-au amendat pe fiecare cu câte o amendă de 1000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email