Cresc taxele şi impozitele locale

Mâine la Primărie are loc şedinţa ordinară a lunii ianuarie a Consiliului Local Municipal. Pe ordinea de zi sunt trecute 12 proiecte de hotărâri, unul mai important decât altul. Având în vedere faptul că are implicaţii în buzunarele tuturor cetăţenilor, proiectul de hotărâre pentru aprobarea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2011 este poate cel mai important. Departamentul economic al Primăriei a făcut un  referat bazat pe reglementările legale recente, referitoare la impozitele şi taxele mai mari pe care le plătesc cei care au mai multe clădiri şi maşini cu capacitate cilindrică mai mare. Aceştia vor fi taxaţi mai mult.
Alte proiecte de hotărâre se referă la validarea mandatului unui consilier local, în locul lui Gabriel Nastea, directorul societăţii de salubritate a Consiliului Local, cel care a trebuie să renunţe la funcţia de consilier local din cauza incompatibilităţii, intrând în Consiliul Local Gabriel Jubleanu,  la aprobarea numărului de asistenţi personali pentru persoanele cu handicap, etc.
De asemenea, consilierii locali vor aproba planul lucrărilor de interes local pentru anul acesta, lucrări ce vor fi executate de beneficiarii de ajutor social şi nivelul alocaţiei zilnice de hrană pentru consumurile colective din centrele sociale aflate în componenţa Serviciului Public de Asistenţă Socială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email