Credincioşii din Valea Iaşului au vizitat mănăstirile din Olt şi Dolj, cu sprijinul lui Ştefan Lăzăroiu

Săptămâna trecută, 35 de enoriaşi ai parohiei din Valea Iaşului Adormirea Maicii Domnului au plecat într-o excursie la mănăstirile din Olt şi Dolj, alături de preotul paroh Aurel Băieţii. Excursia a fost oferită de responsabilul PDL pe colegiul Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu. Oamenii au fost extrem de bucuroşi că au putut să vadă aceste monumente religioase, cei mai mulţi ajungând aici pentru prima dată. Obiectivele principale au fost mănăstirile Clocociov de la Slatina şi Maglavit de la Calafat. Prima oprire a pelerinilor a fost în Olt, la Clocociov, unde oamenii au participat la săvârşirea Sfintei Liturghii, au ascultat un cor de maici, iar apoi li s-a oferit o masă caldă. Autocarul s-a îndreptat ulterior spre mănăstirea Maglavit (Dolj), unde credincioşii au aprins o lumânare şi s-au închinat.
„Această excursie ne-a oferit o înălţare sufletească deosebită. Aam mers împreună cu 35 de credincioşi ai parohiei noastre, oameni dornici de pelerinaj. Aş vrea tare mult să-i mulţumesc din suflet domnului Ştefan Lăzăroiu pentru că a făcut posibilă această excursie şi, de altfel, pentru tot sprijinul pe care ni l-a acordat de-a lungul timpului. Ne-a ajutat de fiecare dată când am avut nevoie de ceva, ne-a fost alături şi îi suntem recunoscători. Dumnezeu să-l ajute!”, ne-a declarat părintele Aurel Băieţii.
De când a ales drumul politicii, Ştefan Lăzăroiu s-a aplecat mult asupra problemelor argeşenilor din colegiul său. Cu precădere a ajutat copiii şi bisericile. Fie că a organizat un hram sau a finanţat diverse lucrări necesare locaşurilor sfinte, politicianul a fost alături de credincioşii argeşeni şi de preoţii parohi de aici şi va fi în continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email