„Crăciunul Inimilor” la Curtea de Argeş

Primăria Curtea de Argeş a plătit unei firme din Braşov, Autentic Events, 50.000 de lei pentru organizarea unui eveniment intitulat „Crăciunul Inimilor”. Firma este aceeaşi care s-a ocupat şi de spectacolul dedicat Zilelor Municipiului în ultimii ani.

Conform LicitatiaPublica.ro, evenimentul „Crăciunul Inimilor” va avea loc pe o perioadă de 3 zile, 20 – 22 decembrie, iar banii sunt şi pentru închirierea scenei şi a tehnicii în această perioadă.

Prima zi este  dedicată tradițiilor de Ignat, pregătirii mesei de Crăciun și va avea loc un spectacol specific tradițional românesc de Ignat. Programul artistic va fi susţinut de  Ansamblul Folcloric Posada, Grupul Folcloric Haiducii Vlădicii, Taraful din Banat și Carmen Ienci, cu recital Cristina Turcu Preda.

 Ziua de 21 decembrie este dedicată colindelor și tradițiilor de Crăciun iar în cadrul programului artistic vor evolua Grupul Nemuritorii, cu Turneul Național de Colinde cu Aurel Moldoveanu și Valentina Manole în deschidere, după care va fi un concert Sonny Flame.

Pe 22 decembrie, ziua dedicată copiilor, vine Moș Crăciun. Sosirea lui Moș Crăciun se va face cu trăsură cu spiriduși și personaje de poveste, din centrul orașului, către locația evenimentului, atmosfera fiind înreţinută  de trupa Ceata lui Zambilici, după care grupuri de copii vor colinda. La final este programat un recital Georgiana Baciu şi un spectacol de Crăciun cu Nicoleta Oancea Band.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email