Crăciun la Muzeu

Muzeul Municipal Curtea de Argeş are un program încărcat în luna decembrie. Expoziţii, serbări şi concerte, de toate au pregătit directorul Ştefan Dumitrache şi colaboratorii săi. Astfel, vineri a avut loc vernisajul unei expoziţii de pictură cu lucrări realizate de elevii Şcolii Bârseşti, iar în zilele următoare au loc mai multe manifestări.

„Am luat hotărârea ca în luna decembrie la Muzeul Municipal să se desfăşoare o serie de activităţi dedicate Crăciunului şi dedicate copiilor. Am început cu atelierele AŞA, care se desfăşoară în fiecare sâmbătă sub conducerea doamnei Ramona Şlug, şi serbări care au început cu aceşti copii minunaţi de la şcoala din Bârseşti, care au făcut şi o expoziţie de acuarelă dedicată Crăciunului şi Zilei Naţionale totodată, pentru că este Crăciunul în trei culori. Pe 13 decembrie  vor veni copiii de la Asociaţia Terapii Complementare Curtea de Argeş, vechii noştri colaboratori, cu o mică serbare, apoi ne vom îndreptat către copiii talentaţi, în primul rând copiii care cântă foarte frumos, copiii coordonaţi de Cristi Matei, dar şi alţi copii care cântă, specialişti în canto coordonaţi de Alex Mustea”, spune Ştefan Dumitrache.

Astfel, toată luna decembrie, până la Crăciun, cei mari şi cei mici sunt aşteptaţi la Muzeul Municipal, pentru că fiecare va găsi ceva pe gustul său. În plus, dacă nu au făcut-o până acum, ei pot admira şi cele 14.000 de exponate ale Muzeului Municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email