Costinel Vasilescu, preşedintele PNL Curtea de Argeş: „Cu toţii l-am susţinut pe Adrian Miuţescu”


Cum s-au desfăşurat alegerile pentru conducerea PNL Argeş?
– Simplu şi democratic. Sunt mulţumit că există dispute, pentru că asta reprezintă partea frumoasă a democraţiei. Curtea de Argeş a reuşit să atingă obiective poate mai multe decât ar fi sperat, am negociat un post de vicepreşedinte, trei membri ai Biroului permanent şi un supleant. Nu îmi explic de ce Sorin Sorescu nu a intrat, date fiind eforturile pe care le-a depus în partid, vechimea şi calităţile pe care le are. A fost însă un vot democratic şi nu pot decât să respect rezultatul.
O parte a presei judeţene a scris că nu îl veţi susţine pe Adrian Miuţescu. Este adevărat?
-Nu este nimic adevărat. Nu am fost niciodată contactat de reprezentanţii de la Curierul şi dovadă în acest sens este faptul că nu am fost citat şi nici nu se precizează sursa care a furnizat această informaţie. Tocmai pentru că eram convins că vor ieşi fel de fel de discuţii şi mai ales pentru a elimina suspiciunile, toată delegaţia din Curtea de Argeş a votat la vedere iar votul a fost verificat. Cu toţii l-am susţinut pe Adrian Miuţescu.
Diferenţa dintre Adrian Miuţescu şi Iani Popa a fost mică, de doar 6 voturi. Cum comentaţi?
-Diferenţa mică de voturi reprezintă o realitate, un lucru pe care ar trebui să îl înţeleagă ambii candidaţi. Balanţa s-ar fi putut înclina în funcţie de voturile celor de la Curtea de Argeş, pentru că de aici au fost 19 delegaţi. A fost o competiţie strânsă. Chiar dacă noi ne-am declarat intenţia de vot, am discutat cu ambele părţi.
Au existat discuţii sau nemulţumiri?
-S-a vorbit despre faptul că numele lui Iani Popa nu a apărut pe buletinul de vot pentru Biroul Permanent, deşi şi-a depus candidatura. Probabil Secretariatul General va rezolva această problemă. Faptul că s-au format bisericuţe sau grupuri, toate aceste sunt specifice campaniei electorale. Nu ne sperie.
Gabriela Dobra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email