Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș – ” Am redepus proiectul pentru domeniul schiabil de la Molivișu”

Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș, a dat, marți, o veste bună argeșenilor și nu numai lor. ” Zi importantă pentru turismul Argeșean! Astăzi am redepus proiectul pentru domeniul schiabil de la Molivișu”, a scris acesta pe facebook.

”Împreună cu Adrian Dăscălescu și Gabriel Dica – Președinte ADI Molivișu, am avut o discuție la Ministerul Antreprenorialului și Turismului cu dl. ministru Constantin-Daniel Cadariu despre domeniul schiabil de la Molivișu. A fost o discuție extrem de importantă și aplicată referitoare la pașii următori și șansele de a avea într-un final și noi, la Argeș, un domeniu schiabil !

Mulți vor spune că este un proiect terminat, dar eu cred cu tărie că dacă există dorință putem repune pe direcția bună acest proiect atât de important pentru Argeș.

Și pe această cale îi mulțumesc dlui. Constantin-Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, care sprijină turismul românesc balnear și balneoclimatic din România și a propus extinderea acestui program pentru continuarea investițiilor și implicit, dezvoltarea zonelor cu potential, prin modificările aduse în noiembrie 2022 la HG 558/2017”, a mai scris președintele liberalilor din Curtea de Argeș.

One thought on “Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș – ” Am redepus proiectul pentru domeniul schiabil de la Molivișu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email