Cosmin Petrescu, președintele organizației locale a PNL– „Curtea de Argeș trebuie să fie transformată în stațiune turistică de interes național”

Într-un amplu material publicat în ziarul „Adevărul”, Înaltpreasfințitul Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, subliniază legătura specială pe care o are cu Curtea de Argeș: ,,orașul a fost capitala Țării Românești în prietenie cu Câmpulung Muscel. Și tot Curtea de Argeș a rămas și rămâne pentru totdeauna <ROMÂNIA DE LA ARGEȘ>, cum a numit acest spațiu Dumnezeiesc istoricul savant Nicolae Iorga, în cartea sa ,,Locul Românilor în Istoria Universală” “.

Curtea de Argeș se remarcă prin cele mai vechi și valoroase monumente istorice și de cultură, inclusiv Sfântul Nicolae Domnesc și Catedrala Metropolitană a Sfântului Neagoe Basarab.

Sub conducerea președintelui PNL Curtea de Argeș și candidat la primăria Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, orașul a beneficiat de modificarea regulamentelor și începerea proiectelor de modernizare a Transfăgărășanului, în colaborare cu inițiativa OMD – Orașul Regal – Curtea de Argeș.

Curtea de Argeș trebuie să fie transformată în stațiune turistică de interes național, iar reforma turismului a început odată cu strângerea a 160 de semnături pentru menținerea deschiderii Transfăgărășanului o perioadă mai lungă de timp.

Totodată, proiectul Pitești Tech City, susținut de PNL, va propulsa orașul și regiunea de nord-vest a județului la un nivel de dezvoltare binemeritat.

Odată cu finalizarea tronsonului de autostradă Pitești-Curtea de Argeș, orașul regal poate deveni un competitor serios pentru Valea Prahovei, fiind esențial să dispunem și de un spital modern și o infrastructură reabilitată. #PiteștiTechCity înseamnă și servicii medicale de calitate, drumuri bune pentru Argeș, implicit dezvoltare economică.

Dacă vrei să descoperi mai multe despre legătura profundă a orașului Curtea de Argeș cu identitatea și istoria României, articolul complet: linkul din comentarii

#CurteaDeArges #Romania #RomaniaDeLaArges #LaPasPrinArges

#PiteștiTechcity #DezvoltareRegională #Inovație #progres #eveniment #CurteaDeArges #Arges #PNLCurteadeArges

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email