Cosmin Petrescu este noul președinte interimar al PNL Curtea de Argeș

Joi a avut loc prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Argeș , în noua formulă, ședința fiind condusă  președintele interimar, Alina Gorghiu, şedinţă la care s-au luat mai multe decizii.

Radu Perianu a fost numit secretar general al organizației județene. “La baza numirii domniei sale în această funcție stau experiența sa politică, juridică și din domeniul administrativ, dar și faptul că este un liberal vechi care cunoaște foarte bine organizația județeană”, a declaratpreședintele Alina Gorghiu.

Biroul Permanent Județean al PNL Argeș a luat act de demisia lui Cristian Mitrofan din funcția de președinte al PNL Curtea de Argeș şi l-a numit pe Cosmin Petrescu în funcția de președinte interimar al PNL Curtea de Argeș. “Acesta este născut în municipiul Curtea de Argeș, a fost șef de promoție la Facultatea de Cibernetică, este un cunoscător al vieții politice și un om cu foarte bune calități organizatorice”, se arată în comunicatul PNL.

“Demisia lui Cristian Mitrofan nu are vreo conotație politică, reprezintă un moment de respiro politic. Organizația are foarte mulți oameni de valoare, dar nevoie și de un suflu nou. Cosmin Petrescu este un om echilibrat și poate să îi adune pe toți la aceeași masă”, a precizat președintele Alina Gorghiu

Biroul Permanent Județean al PNL Argeș a decis dizolvarea organizației municipale a PNL Pitești, iar Mihai Coteț a fost numit președinte interimar al PNL Pitești. “I-am propus lui Mihai Coteț să vină în fața BPJ cu o propunere de birou interimar echilibrat și în 30 de zile să putem organiza alegeri în mod transparent”, a precizat Alina Gorghiu.

Alte hotărâri luate au fost  numirea în funcția de purtător de cuvânt al PNL Argeș a lui Cătălin Andrei, fost jurnalist, om cu experiență în activitatea de comunicare, anularea deciziilor de excludere a celor 7 tineri din organizația PNL Pitești pentru faptul că “au avut curajul să își susțină punctele de vedere în interiorul partidului”, conform sursei citate.

De asemenea BPJ a luat act de cele 62 de demisii depuse săptămâna trecută la sediul PNL.

 

One thought on “Cosmin Petrescu este noul președinte interimar al PNL Curtea de Argeș

  1. Am urmărit prin mai multe mijloace de informație acest subiect . Se pare că Interes Argeșean are cea mai buna prezentare . Felicitări .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email