„Cosmin Petrescu, candidatul PNL la primăria municipiului Curtea de Argeș, a reușit să obțină ca Transfăgărășanul să fie deschis cât timp permite vremea!”

Cu o viziune îndrăzneață și progresistă pentru dezvoltarea turistică durabilă a Curții de Argeș, Cosmin Petrescu, candidatul PNL la primăria orașului nostru, a făcut un pas important pentru comunitate: a reușit să obțină ca Transfăgărășanul să fie deschis cât timp permite vremea!

Cosmin Petrescu, Președinte PNL Curtea de Argeș: „Totul a pornit de la faptul că Transfăgărășanul se închidea automat la dată fixă între Cabana Conacul Ursului în Argeș și Bâlea Cascadă în Sibiu, chiar dacă nu era zăpadă și condițiile meteo ar fi permis traficul în siguranță.”

Răspunsul era: “Pentru că așa se face de pe vremea lui Ceaușescu! Este lege dată de guvern!”.

În contextul eforturilor constante pentru a menține Transfăgărășanul deschis pe tot parcursul anului, articolul recent publicat pe Financial Intelligence dezvăluie eforturile susținute ale lui Cosmin Petrescu în această direcție vitală pentru turismul local și național. Prin colaborarea și angajamentul său, a reușit să asigure accesul pe Transfăgărășan pe tot parcursul anului, cu excepția momentelor extreme de vreme nefavorabilă. Această măsură nu numai că va spori atractivitatea turistică a zonei noastre, dar va și contribui la creșterea economiei locale și la susținerea afacerilor din domeniul turismului.

Cosmin Petrescu, Președinte PNL Curtea de Argeș: „Înainte de evenimentului Forumul ”Business în Argeș” ediția I de la Pitești, organizat de doamna Alina Gorghiu, Președinte PNL Argeș in 2022, la care a participat și domnul Cristian Pistol, Director General CNAIR, am bătut din poartă în poartă la hotelierii și restaurantele de pe Valea Argeșului și am inițiat o petiție – “Vrem Transfăgărășanul deschis!” – și am strâns 160 de semnături de la HORECA din zonă, unde lucrează peste 850 de angajați.

Avem nevoie de lideri puternici și vizionari, cu o viziune clară și determinarea de a face schimbări pozitive pentru comunitatea noastră. Este timpul să avem în fruntea orașului oameni dedicati, care să își pună în mod real interesele comunității mai presus de interesele personale!

Biroul de presă al PNL Argeș

2 thoughts on “„Cosmin Petrescu, candidatul PNL la primăria municipiului Curtea de Argeș, a reușit să obțină ca Transfăgărășanul să fie deschis cât timp permite vremea!”

  1. Reușit remarcabila dacă se mai și concretizează!!!! Același lider anunța și anul trecut același lucru și după 5 zile a fost închis! După aceasta isprava în momentul de fata scaderile veniturilor în HoReca Transfăgărășan sunt de peste 50% fata de anul trecut iar în momentul de fata mulți angajați sunt în șomaj tehnic! Ca a reușit sau este vreo gogoasa electorala timpul ne va dovedi dar aceasta normalitate nu le aduce vreun merit în a fi votați din 2 puncte de vedere : sa spui asta primăvara e ușor și pe de alta parte unde au fost pana acum ca este președinte de 3 ani la PNL

  2. Il invitam pe dl Petrescu Cosmin la o primbare pe Transfagarasanul deschis zilele acestea … Poate ajunge la Balea Lac doar daca il ia sub „aripa” sa ” Pasarea EMU”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email