Corturile de la Spital, înlocuite cu 2 containere încălzite

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a decis implementarea unei soluții adecvate sezonului pentru triajul epidemiologic al pacienților, triaj care acum se realizează în corturi, se arată într-un comunicat al Prefecturii. Astfel, vor fi obținute 26 de containere modulare și sisteme de încălzire corespunzătoare pentru triajul epidemiologic al pacienților.

Cele 26 de containere vor fi repartizate astfel: patru la Spitalul Județean de Urgență Pitești, unul la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș, două la Spitalului de Pediatrie Pitești, patru la  Spitalul orășenesc Mioveni, câte două la  Spitalul municipal Câmpulung, Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung, Spitalul Municipal Curtea de Argeș, patru la Spitalul orășenesc “Regele Carol I” Costești şi câte unul la Spitalul de Pneumoftiziologie “Sfântul Andrei” Valea Iașului, Spitalul de Pneumologie Leordeni, Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie “Constantin Bălăceanu – Stolnici” Ștefănești, Spitalul de Recuperare Brădet, Spitalul de Psihiatrie “Sfânta Maria” Vedea.

„Demersurile menționate vor fi inițiate către Comitetul Național pentru Situații de Urgență și Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale. S.C. Distribuţie Energie Oltenia S.A. – Serviciul Dezvoltare Pitești va sprijini/realiza operațiunile de racordare la rețeaua de energie electrică, în regim de urgență, a containerelor modulare. După repartizarea containerelor modulare, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență “Cpt.Puică Nicolae“ al Județului Argeș va asigura dezinfecția și amenajarea corespunzătoare a acestora”, precizează comunicatul citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email