Copil lovit de o maşină

Un copil în vârstă de 11 ani din municipiul nostru a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce a traversat strada printr-un loc nepermis. Şoferul autoturismului nu a mai putu face nimic pentru a evita impactul.
Accidentul s-a produs ieri după-amiază, la intersecţia străzii Lascăr Catargiu cu strada Barajului din Curtea de Argeş. R.C., şoferul unui autoturism ce se deplasa regulamentar, a accidentat uşor copilul care a traversat strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure. În urma loviturii, minorul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. „Copilul a fost adus la spital şi a fost internat chiar la secţia de Chirurgie. A suferit un traumatism cranio-cerebral, însă fără alte probleme sau complicaţii. Mai mult decât atât, i-am făcut analizele, inclusiv tomograful, iar rezultatele au arătat că nu are afecţiuni majore. Deşi starea lui este bună, acesta va mai sta internat la noi două-trei zile, iar apoi va pleca acasă”, a declarat dr. Ionela Dăneţ, manager Spitalul Municipal Curtea de Argeş.
De asemenea, la rândul său, conductorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email