Copil de opt ani accidentat de o dubiţă


Un copil în vârstă de opt ani a fost victima unui accident de circulaţie provocat, se pare, chiar de el. Incidentul a avut loc ieri în jurul orei 13.00, pe raza comunei Corbeni. Florian se juca cu alţi copii pe marginea drumului. La un moment dat, băiatul a vrut să ajungă pe partea cealaltă a drumului. Fără să se asigure măcar, Florian a încercat să traverseze strada, dar a fost lovit de o dubiţă a unei firme de distribuţie marfă, care circula regulamentar dinspre Corbeni spre Curtea de Argeş. Şoferul susţine că l-a observat prea târziu pe minorul care îi sărise în faţă şi nu l-a mai putut evita. Bunica şi mama copilului, însărcinată în câteva luni, erau acasă în acest timp, la doar câţiva metri de accident. Deodată au auzit o bubuitură şi le-a stat inima. Când au ieşit în stradă şi-au văzut copilul într-o baltă de sânge. Şocul a fost mult prea mare în special pentru bunică. Femeia şi-a pierdut cunoştinţa când şi-a văzut nepotul fără suflare. Vecinii şi cei de faţă au sărit să o ajute pe femeie, aruncând cu apă pe ea să o trezească din leşin.
O ambulanţă sosită la faţa locului l-a transportat pe Florian la spitalul din Curtea de Argeş. Cadrele medicale l-au preluat imediat şi l-au stabilizat. Potrivit acestora, rănile suferite de copil nu îi pun viaţa în pericol, dar micuţul a fost lovit la cap şi la una din mâini. El va mai rămâne câteva zile sub supraveghere medicală. Şoferul dubiţei s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală.

Mulţi copii au fost loviţi de maşini aici

Dacă Florian este un băiat norocos şi se află acum în afara oricărui pericol, alţi copii pot deveni oricând victime ale evenimentelor rutiere. Conform poliţiştilor, accidentul s-a produs din vina minorului care a traversat printr-un loc nepermis. Oamenii care locuiesc în acea zonă se plâng de faptul că în acel loc s-au întâmplat multe accidente şi, deşi au cerut un marcaj pietonal în zonă, nimeni nu face nimic. “Să pună indicator pentru vaci au putut, dar o trecere de pietoni, mai ales pentru copii nu au vrut. Dacă nu au bani, cumpărăm noi vopsea, să nu se mai întâmple astfel de nenorociri”, spuneau supăraţi localnicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email