Contractul privind Actualizarea Studiu de Fezabilitate pentru “Autostrada Sibiu – Piteşti” a fost desuspendat

Contractul privind Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate pentru “Autostrada Sibiu – Piteşti” a reintrat în vigoare marţi ca urmare a finalizării perioadei de suspendare de trei luni notificată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în data de 14.12.2016, se arată într-un comunicat al CNAIR SA.

De asemenea, tot marţi a fost semnat un act adiţional privind prelungirea perioadei contractuale până la data de 15.08.2017.

„În sezonul de iarnă nu s-au putut realiza investigaţii de teren, în special studii geotehnice, astfel în decembrie 2016 compania a decis suspendarea contractului pentru o perioadă de 3 luni”, potrivit comunicatului citat.

Contractul “Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada Sibiu – Piteşti” a fost atribuit prin procedura de licitaţie publică deschisă Asocierii Spea Ingegneria Europea SA Milano Italia Sucursala Bucureşti Tecnic Consulting Engineering România SRL, (Lider de Asociere Spea Ingegneria Europea SA Milano Italia Sucursala Bucureşti).

Finanțarea proiectului este asigurată din Fonduri de Coeziune (FC 85%) și Bugetul de Stat (GOR 15%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email