Contracte de consultanţă în valoare de peste jumătate de milion în doar 3 luni

Ultimul an întreg de mandat al fostului primar Nicolae Diaconu a fost cu mare spor pentru unele firme de consultanţă. Primăria Curtea de Argeş a încredinţat direct şase contracte în valoare totală de 537.339 lei, iar beneficiare au fost două societăţi, Rombac SRL şi European Project Consulting SRL, prima din Bacău, a doua, acum radiată, din Argeş.

Primul anunţ de cumpărare directă apărut în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) pe 19 martie 2015 – organizator: MUNICIPIUL CURTEA DE ARGESŞ (PRIMARIA MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGEŞ), ofertant: SR ROMBAC SRL, preţ: 90,115 RON, obiectul contractului -Servicii generale de consultanţă în management. Al doilea, organizator: MUNICIPIUL CURTEA DE ARGESŞ (PRIMARIA MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGEŞ), ofertant: SR ROMBAC SRL, pret: 90,035 RON, obiect contract „Servicii generale de consultanţă în management”. Tot în martie, Rombac a mai luat un contract în valoare de 90.189 lei pentru, ghiciţi?, „Servicii generale de consultanţă  în management”.

De la acest moment încolo a intrat în scenă cealaltă firmă, mai mare în contracte decât cea de la Bacău. Municipiul Curtea de Argeş a plătit 90.115 lei SC European Project Consulting SRL pentru „Consultanţă în afaceri şi în management şi servicii conexe” în februarie 2015, după ce în ianuarie plătise 89.000 de lei aceleiaşi firme pentru … „Consultanţă în afaceri şi în management şi servicii conexe”. Tot în ianuarie şi tot European Project Consulting SRL a mai luat 89.000 de lei pentru un contract de „Consultanţă în afaceri şi în management şi servicii conexe”. Fiecare sumă a fost dată pentru consultanţa câte unui proiect, conform SEAP.  Cifrele atestă faptul că cele două societăţi aveau un tarif aproape fix, Rombac, şi fix, European Project Consulting.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email