Contra lui Şomcherechi, Rednic, dar şi a propriei echipe

„În meciul de sâmbătă, nu doar F.C. Baia Mare este adversarul nostru, ci şi… echipa noastră. Avem probleme cu moralul jucătorilor, lucru deosebit de periculos. Dacă jucătorii noştri se vor mobiliza şi concentra să joace cum ştiu ei, nu vor fi probleme. Situaţia incertă în ceea ce priveşte conducerea clubului îi bulversează pe fotbalişti”, spunea antrenorul Ionuţ Badea despre meciul de sâmbătă cu F.C. Baia Mare. Pentru acest meci vor reveni printre titulari fundaşul Daniel Bălaşa şi mijlocaşul Iulian Tameş, absenţi în partida pierdută la Craiova cu 0 – 1 în faţa celor de la CFR Gaz Metan Craiova.

Şomcherechi a jucat cinci ani şi jumătate la F.C. Argeş

F.C. Baia Mare este nou promovată în liga secundă, şi după cinci etape ocupă locul 14 cu următoarea linie de clasament: 5   1-1-3   5-8   4p   (-5). În echipa băimăreană evoluează doi foşti jucători ai Argeşului, Dănuţ Şomcherechi şi Daniel Rednic. „Sigur că voi avea o strângere de inimă la revenirea pe stadionul din Piteşti pe care am jucat cinci ani şi jumătate… A fost cea mai frumoasă perioadă din cariera mea de fotbalist pe care nu o voi uita niciodată”, spunea Şomcherechi.

Daniele, mai ştii când îţi aruncau stripteozele cu bikinii în cap?

 Daniel Rednic a jucat la F.C. Argeş în două perioade, şi a rămas în amintirea suporterilor nu doar prin faptul că era omul lui Gigi Neţoiu, dar şi prin şpriţurile în care se făcea mangă şi stripteozele îi aruncau cu bikineii în cap… În plus, patronul Cornel Penescu l-a dat pe Daniel Rednic afară de la F.C. Argeş după meciul Unirea Urziceni – F.C. Argeş, când l-a bănuit că era intermediarul unei afaceri necurate în urma căreia gazdele au câştigat cu 3 – 2…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email