Consiliul Local nu crede că mai vine iarna!Nici la şedinţa din august nu a fost rezolvată problema deszăpezirii

Vineri a a vut loc şedinţa ordinară a lunii august a Consiliului Local. Pe  ordinea de zi s-au regăsit mai multe proiecte de hotărâre, astfel – a fost ales un nou preşedinte de şedinţă, au fost conferite diplome unor cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie, a fost aprobat procesul verbal  încheiat în ședința anterioară şi s-a discutat despre un schimb de terenuri.  De asemenea, Consiliul Local a acceptat o donaţie (o spurafaţă de teren), a completat Inventarul  bunurilor imobile aparținând domeniului privat al municipiului Curtea de Argeș şi Programul de lucrări al Serviciului Public de Gospodărie Comunală.

Deşi s-a spus că la şedinţa din luna august Consiliul Local va tranşa problema deszăpezirii din iarna care vine, nu s-a întâmplat asta. Vă reamintim că acelaşi Consiliu a decis ca Serviciul Public de Gospodărie Comunală să nu se mai ocupe de deszăpezire, şi a adoptat o hotărâre în acest sens. Apoi, tot Consiliul Local a decis, fără să mai adopte vreo hotărâre însă, ca de deszăpezire să se ocupe începând din acest an Societatea de Salubritate. Astfel, la acest moment Serviciul Public nu mai are printre activităţi deszăpezirea, iar Societatea de Salubritate nu a primit-o oficial.

Următoarea întrunire a aleşilor local are loc la final de septembrie. După cum v-am mai informat, procedura de transfer a activităţii şi mai ales a utilajelor şi materialelor, apoi procedura de organizare a licitaţiilor pentru alte materiale, căci cele pe care Serviciul Public le mai are din iarna trecută nu ajung, sunt de lungă durată. Dacă activitatea de deszăpezire nu va fi transferată cu tot cu documente la Salubritate nici măcar în octombrie, atunci în această iarnă străzile vor fi precis necurăţate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email