Consiliul Judeţean Argeş participă la Târgul de Turism al României

Judeţul Argeşul va fi prezent la ediţia din acest an a Târgului de Turism al României, nu numai prin intermediul agenţilor economici din domeniu, ci şi printr-un stand al Consiliului Judeţean Argeş.
Standul Consiliului Judeţean Argeş va fi amplasat în imediata apropiere a intrării în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo din Bucureşti, pe o suprafaţă de 54 de metri pătraţi, unde reprezentanţii Consiliului vor sta la dispoziţia vizitatorilor români şi străini cu informaţii despre judeţ şi despre vasta sa ofertă turistică. Amatorii de turism vor putea afla, de la standul Consiliului Judeţean, care sunt atracţiile turistive ale judeţului – zonă unică din punct de vedere al reliefului şi al frumuseţilor naturale, precum şi detaliile necesare pentru organizarea unui sejur pe meleagurile argeşene.  În cadrul standului va fi amplasată o roată a olarului autentică, la care se vor adăuga exponate tradiţionale argeşene. În plus, sâmbătă, 17 octombrie, Consiliul Judeţean Argeş va prezenta, în cadrul Târgului de Turism al României, pe scena amenajată în mijlocul Pavilionului Central al Complexului Expoziţional Romexpo, un recital al grupului folcloric de copii ”Posada”.
Târgul Internaţional de Turism al României aflat la a XXII-a ediţie este un eveniment de referinţă pe piaţa turistică şi combină oferta internă cu cea internaţională de servicii. Târgul  va fi deschis de joi, 15 octombrie. până duminică, 18 octombrie a.c., la Bucureşti, în cadrul Complexului Expoziţional Romexpo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email