Consilierul Sorin Sorescu are planuri mari: Curtea de Argeş va avea un centru civic

 
Consilierul local liberal Sorin Sorescu a avut o inţiativă interesantă, îmbrăţişată de toţi colegii de partid, amenajarea unui centru de promenadă, un centru civic, exact cum este la Piteşti. La ultima conferinţă de presă a PNL Curtea de Argeş, 

Sorescu a vorbit despre transformarea unui maidan în locul în care argeşenii să se poată plimba în linişte şi să se relaxeze. „Propun acum amenajarea unui loc de promenadă în vecinătatea staţiei Petrom din centru. Terenul, care e domeniu public, se poate nivela şi poate deveni o zonă foarte frumoasă pentru plimbare”, a spus Sorin Sorescu. El a precizat că iniţiativa sa va fi sprijinită de toţi consilierii liberali, lucru confirmat şi de şeful său de partid, viceprimarul Costinel Vasilescu. „Vom discuta la realizarea bugetului pentru anul viitor astfel încât să prevedem sumele necesare”, a afirmat viceprimarul.
Zona despre care se vorbeşte, deşi este situată în plin centru al municipiului, este, de fapt, un izlaz pentru animalele unor cetăţeni. De nenumărate ori am trecut pe lângă vacile proptite acolo de vreun par de agricultorii care locuiesc în zonă şi care nu vor să renunţe la obiceiurile rurale. Cum Curtea de Argeş nu are nici măcar o stradă pietonală, iar interzicerea circulaţiei maşinilor pe  Bulevard, fie şi numai în week-end, pare imposibilă în actualele condiţii de trafic, amenajarea maidanului din spatele Casei de Cultură în loc de promenadă pare o idee foarte bună. Problema este să fie pusă în practică ideea, căci, după cum am văzut în foarte multe cazuri, de la idee la practică e drum lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email