Consilierul PSD Cătălin Sămărăscu declară: „Nu sunt mulţumit de calitatea lucrărilor făcute de Serviciul Public”

La şedinţa de marţi după amiază a Consiliului Local a fost prezentat raportul de activitate pentru anul 2009 al  Serviciului Public de Gospodărire Comunală(SPGC). Cum directorul acestuia, Ioan Ghiţă, e şi consilier local(!), discuţia asupra raportului a început oarecum amical, dar s-a terminat altfel. Pentru început, ca de obicei, cel care a cerut lămuriri a fost Ion Şerban. A încercat câteva acuzaţii, a spus că „s-au cheltuit bani mulţi” pe asfaltări şi decolmatări de văi, dar nu a dus acuzaţiile până la capăt. A afirmat că materialul folosit de Serviciul Public e prea mult, iar colegul său de partid, Gheorghe Bugeac, a spus că „Suntem singurul oraş din România unde reparaţiile la străzi se fac la tonă şi nu la metru”. Cătălin Sămărăscu, consilier PSD, a mers până la capăt şi i-a spus colegului de Consiliu dar şi subordonat, totodată, directorului Serviciului, adică, despre nemulţumirile sale în ceea ce priveşte activitatea acestuia în calitate de şef al SPGC.

„Nu se respectă reţeta”

„Nu sunt mulţumit de calitatea lucrărilor făcute de SPGC. Serviciul Public ar trebui să dea un certificat de garanţie pentru ceea ce face. Sunt zone asfaltate de curând unde nu există bandă de scurgere a apei. Spre exemplu, pe Despina Doamna, sau pe strada Valea Danului, asfaltată anul trecut, acum sunt găuri mari. Ori nu se respectă reţeta, ori nu mai e bun reţetarul, ori altceva se întâmplă”, a spus Cătălin Sămărăscu.
Ioan Ghiţă şi-a exprimat nedumerirea în legătură cu apariţia gropilor pe strada Valea Danului, dar a spus că în rest, în cele mai multe cazuri „alte firme vin imediat cum am asfaltat şi sparg asfaltul ba să bage o conductă de apă, ba pentru altceva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email