Consilierul Păunescu îl acuză pe şeful de la Pieţe de „incompetenţă”

El spune că la Piaţa Ivancea trotuarul este „ocupat haotic cu tot felul de mărfuri”

Trotuarul de pe strada Valea Iaşului, din imediata apropiere a pieţei Ivancea, arată groaznic.Toată vara el a fost ocupat haotic cu tot felul de mărfuri, iar acum este ocupat de nişte ţarcuri care sunt goale”, a reclamat consilierul Ionel Păunescu la şedinţa de Consiliu de săptămâna trecută. El a mai spus că  „atâta delăsare, incompetenţă şi slabă organizare” nu a mai văzut. La întrunire a fost prezent şi şeful Serviciului Public Pieţe, Târguri şi Oboare, Marin Florea, care a reacţionat imediat – „S-au vândut pepeni de acolo şi aşteptăm varza! Ce să le facem?! Avem un plan şi o strategie”, a mai răspuns el întrebării consilierului local.

„Dacă nu-ţi place, nu mai trece pe acolo!”

Acesta din urmă a mai declarat că nu va mai trece prin acea piaţă, iar Florea i-a spus – „Să nu mai treci dacă nu-ţi place!”

Dincolo de atitudinea cel puţin ciudată a şefului de pe Pieţe, şi de faptul că practic a întrerupt şedinţa de Consiliu răstindu-se la un consilier, ceea ce se întâmplă în Piaţa Ivancea e un adevărat circ. Trotuarele sunt ocupate de orice şi de oricine, iar comercianţii spun că plătesc pentru fiecare metru pe care îl ocupă.

Păunescu a scris şi pe facebook despre discuţia de la şedinţă, iar argeşenii au reacţionat rapid. Daniela Bucuroiu-Gavrila  a comentat –  „Din cate îmi amintesc eu, comerțul pe trotuar se face contra cost, în baza unui contract încheiat cu Consiliul Local sau hotărâre de Consiliul Local. Poate aici ar trebui umblat, în sensul de a se impune – sub sancțiune – niste standarde – inclusiv estetice – de desfășurare a activității”. O altă doamnă spune însă că „bani se plătesc destui, că nu sunt create condiții este alta situaţie cu care se confruntă comercianții”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email