Consilierul local Ionel Păunescu cere audit la Aquaterm pentru 2016

Consilierul local Ionel Păunescu a solicitat oficial primarului Constantin Panţurescu să dispună efectuarea unui audit la Aquaterm pentru tot anul 2016, după ce rezultatele controlului pentru primele trei luni ale acestui an au fost „dezastruoase”, potrivit aprecierii membrilor AGA.

Ion Bolovan a fost directorul Aquaterm până la sfârşitul lunii martie, iar noul administrator, Gabriel Nastea, numit de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), a ştiut de la ce pleacă la drum în mandatul său după ce auditorul Primăriei a prezentat raportul controlului. Despre concluziile raportului aţi aflat din Interes Argeşean la vremea respectivă. Bani mulţi cheltuiţi aiurea, cei mai mulţi dintre ei daţi înapoi de Bolovan, angajaţi TESA aproape la fel de mulţi ca muncitorii, masterate plătite de societatea, telefoane de mii de lei care nu existau la Aquaterm, acestea sunt câteva dintre lucrurile descoperite de audit.

SC Aquaterm SA este societatea Consiliului Local, Consiliu care deţine sută la sută din acţiuni. „Aţi luat la cunoştinţă la AGA despre motivele pentru care am cerut audit extins”, a spus Păunescu, făcând referire la Adunarea Generală de la începutul lunii mai. „ Investiţii zero, probleme mari la staţia de apă de la Cerbureni şi la staţia de epurare care practic nu există. De asemenea sunt probleme foarte mari la reţelele de apă din oraş. Pot spune că sunt deficienţe şi în ceea ce priveşte circulaţia documentelor în interiorul firmei, iar unii angajaţi nu vor să respecte regulile”, le-a spus atunci Gabriel Nastea consilierilor locali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email