Consilierul local Gheorghe Alecsei îi cere primarului Diaconu „Spuneţi-ne câţi bani s-au cheltuit pe tot felul de studii din 2008 încoace!”

În actualul mandat al administraţiei publice locale s-au cheltuit foarte mulţi bani pe tot felul de studii de prefezabilitate şi fezabilitate, şi pe proiecte care nu au fost puse în practică niciodată, crede consilierul local Gheorghe Alecsei. El i-a cerut primarului Nicolae Diaconu o situaţia a acestora, o listă din care să se vadă exact care a fost suma cheltuită degeaba. „Din 2008 încoace am făcut o mulţime de studii. Trebuie să ştim şi noi pe ce am dat banii, şi care au avut o finalitate. Pe site-ul Primăriei, măcar, să puneţi această situaţie, ca să vedem şi noi şi să vadă şi cetăţenii ce am făcut cu banii”, a spus Alecsei.
La rândul său, primarul Diaconu a spus că este „imposibil” de făcut o astfel de listă, dar că „toate studiile făcute au avut aprobarea Consiliului Local”. De altfel, el l-a acuzat pe Alecsei că are nevoie de aceste statistici pentru conferinţele de presă. „Aveţi nevoie de situaţia asta la conferinţa de presă de la partid?! Spuneţi drept, de asta vă trebuie?! Ar trebui să ştiţi ce aţi votat”, a replicat primarul Nicolae Diaconu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email