Consilierul local Dan Petrescu spune că se dau bani prea mulţi pe serviciile de pază

Consilierul local PMP Petrescu Daniel crede că se dau foarte mulți bani pe serviciile de pază. „Serviciile alea pentru noi nu reprezintă absolut nimic, am stat o lună de zile fără pază și s-a dovedit clar că nu s-a întâmplat sau s-au întâmplat multe lucruri”, a declarat Petrescu. El este de părere că „toate obiectivele care necesită pază ar trebui să treacă de Primărie, și astfel să se aloce mai puțini bani”. El a solicitat ca la Serviciul Public de Gospodărie Comunală (SPGC),  serviciu pentru care, crede Petrescu, s-au plătit scump serviciile de pază, trebuie pusă o cameră,  „să vedem și noi cine intră, cine iese și cu ce iese”.

Vă reamintim că  SPGC a scos la licitaţie un  contract pentru „Servicii de pază, patrulare, monitorizare și intervenție pentru obiectivele sediu, Cimitir „Sfinții Îngeri”, stație asfalt și complex sportiv (sală de sport și stadion)”. Contractul presupune paza, monitorizarea şi intervenţia la obiectivele de mai sus, astfel – la sediul SPGC 24h/24h; la Cimitirul „Sfinții Îngeri” de luni până vineri de la ora 16.00 la ora 8.00, iar sâmbăta, duminica și sărbătorile legale 24h/24h; la stația de asfalt a SPGC de luni până vineri de la ora 16.00 la ora 8.00; iar sâmbăta, duminica și sărbătorile legale 24h/24h.

La complexul sportiv care cuprinde sala de sport și stadionul, paza se face de luni până duminică de la ora 20.00 la ora 8.00.

Valoarea contractului pentru  8 luni este de 327.819 lei pentru 17.732 ore, contractul putând fi prelungit cu 4 luni în perioada 01.01 – 30.04.2022 (163.429 lei) pentru 8840 ore. Valoarea totală a contractului cu prelungire ajunge la 491.248 lei, cât a fost şi anul trecut. Societatea care păzeşte obiectivele este cea care a prestat aceste servicii şi anii trecuţi, Geo Techno Security.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email