Consilierul Ionel Păunescu spune că Aquaterm are o „conducere administrativă foarte slabă!”

Directorul societăţii, Gabriel Nastea, îl acuză că nu ştie despre ce e vorba şi că „e influenţat de unii cărora nu le convine că le-am tăiat din furtişaguri”

„SC Aquaterm,Dumnezeu cu mila!”, spune consilierul local Ionel Păunescu despre cea mai importantă societate de utilitate publică din Curtea de Argeş. Păunescu a găsit o avarie a sistemului de alimentare cu apă veche de peste o lună, a filmat izvorul care curge de 30 de zile şi a postat filmarea pe facebook.

 

„În condițiile în care majoritatea orașelor din România fac eforturi mari și ambițioase pentru modernizarea și eficientizarea serviciului apă-canal, la SC Aquaterm lucrurile merg din ce în ce mai prost: numeroase avarii în rețeaua veche de zeci de ani și incapacitatea de a acționa rapid asupra acestora; pierderi de miliarde de lei vechi în prima jumătate a anului, nedelegarea serviciului, funcționare fără licenţă, investiții zero (investiții care ar fi adus reducere semnificativă de cheltuieli), salariați prost plătiţi (cu mici excepții), neconstituirea Consiliului de Administraţie, contracte și cheltuieli inutile cu anumiți terți și nu în ultimul rând o conducere administrativă slabă, chiar foarte slabă”, spune Ionel Păunescu.

 „El crede că această societate se conduce cum conduce el o firmă de doi inşi care dau cu mistria, plătiţi ilegal”

Administrator al societăţii este Gabriel Nastea. Acesta a reacţionat dur la acuzaţiile lui Ionel Păunescu. „El crede că această societate se conduce cum conduce el o firmă de doi inşi care dau cu mistria, plătiţi ilegal. Păi ştie ce înseamnă o instalaţie, a lucrat el vreodată în aşa ceva?! Eu am lucrat! A lucrat el într-o instalaţie cu apă, canalizare, cu laborator?! Eu am lucrat! Aşa, să stai pe margine e uşor. Probabil că e influenţat şi de unii de acolo, de la Aquaterm, cărora nu le convine că le-am tăiat din furtişaguri, că am citit printre rânduri despre contractele cu terţi. Ceea ce a scris a scris în urma unor discuţii cu cei din Aquaterm. Sunt unii cărora nu le convine că s-au tăiat unele subvenţii, între ghilimele fie spus”, spune administratorul Aquaterm, Gabriel Nastea, despre acuzaţiile pe care le aduce Ionel Păunescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email