Consilierul Bogdan Marina (USR) – “În spatele bugetelor instituţiilor trebuie să fie trecute sumele exacte pentru salarii şi lucrări!”

Despre bugetele instituţiilor subordonate Primăriei şi ale serviciilor publice se discută mereu, pe diverse tonuri şi de multe ori în contradictoriu la şedinţele Consiliului Local. Banii pe care acestea îi primesc sunt mulţi, o parte inmportantă a bugetului local. “În buget sunt repartizate sume, unele destul de importante, către instituţii subordonate. Nu mi se pare absolut deloc normal să nu fie în spatele acestor sume, defalcat, câți bani se duc în lucrări, în reparații, în salarii, etc.”, a spus Bogdan Marina (USR) la una dintre ultímele întruniri ale consilierilor.

De altfel nu doar consilierul USR a cerut detalii despre felul în care se cheltuiesc banii de către aceste instituţii şi servicii publice, dar până acum foarte puţini au fost cei care au primit un răspuns pe această temă. O singură dată conducerea Serviciului  Public de Gospodărie Comunală a venit la o şedinţă cu devizele pentru lucrările pe care le-a făcut în cadrul programului anual de lucrări aprobat de Consiliul Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email