Consilierul Bogdan Marina (USR) cere reabilitarea stadionului municipal

Consilierul local Bogdan Marina (USR) a depus un amendament la bugetul local prin care a solicitat câteva lucruri.

„La finalul anului trecut am depus un amendament prin care am solicitat redistribuirea a 200 000 lei de la ”Reparaţii trotuare” la ”Reabilitare clădire stadion municipal”. Nu a fost introdus amendamentul pe ordinea de zi dar primarul a promis că va prinde în bugetul din acest an, ceea ce a și făcut dar cu o sumă mult mai mică, mai exact 30 000 lei.

La stadion plouă, este o urgență să oprim deteriorarea bazei materiale și să oferim condițiii decente celor care vor să facă sport iar de reparații trotuare cred că s-a săturat toată lumea. Am depus un nou amendament în care am solicitat fix alocarea sumei cerute inițial pentru .

Avand in vedere ca stadionul nu este nici macar branșat la reţeaua de gaze şi dată fiind situaţia din piaţa de energie, am propus ca după repararea acoperişului să instalăm panouri fotovoltaice de minim 6 kw pentru a produce energia necesară pentru încălzire”, a declarat Bogdan Marina.

La votarea bugetului a fost reţinut amendamentul, reabilitarea stadionului, dar nu cu cu suma propusă de consilierul USR ci cu 30.000 de lei. Bogdan Marina a cerut şi în şedinţă votarea amendamentului cu suma propusă iniţial, de 200 000 lei, dar nu a fost votat decât de consilierii USR şi PMP. Primarul Panţurescu a motivat micşorarea sumei prin aceea că „trebuie făcut un deviz al lucrărilor de la stadion, şi studii, apoi la rectificarea bugetului  vom aloca suma necesară lucrărilor”.

Stadionul municipal, clădirea în care se schimbă sportivii, nu este nici măcar racordată la reţeaua de gaze, plouă în ea, nu e apă caldă la duşuri, iar pereţii sunt distruşi la interior. Stadionul este folosit şi de copii, iar aceştia sunt nevoiţi să stea acolo în condiţii mizerabile.

One thought on “Consilierul Bogdan Marina (USR) cere reabilitarea stadionului municipal

  1. Puneti mana si bagati banii in ceva productiv, nu in rahatul ala de stadion paragina. La ce sa spalati niste bani in el, cat timp nu lasati pe nimeni din afara echipelor de 2 lei locale sa joace fotbal acolo, ca va strica gazonul. Vin cativa ametiti sa alerge in jurul lui, pentru ca nu ati fost in stare sa faceti niste piste de trotinete, role, biciclete nivelate fin si nici macar pentru ei nu ati fost in stare sa amenajati alte locatii de alergat, vin si alearga in cerc acolo ca retardatii de rusine ca ii vede lumea in parcuri unde trebuie facut asa ceva. Ati spalat banii in borduri care trebuie schimbate la 2 ani nerusinatilor. Borduri fabricate si montate tot de neamurile voastre. Rusine. Acum e perioada de criza si nu mai au aia de lucru, v-ati gandit sa le mai alocati niste bani in ceva mort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email