Consilierul Bogdan Dabija acuză -„Familiile de romi care şi-au cumpărat case în oraş vor să ne mutăm noi de aici!”

Consilierul local Bogdan Dabija crede că „familiile de romi care şi-au cumpărat case în oraş vor să ne mutăm noi din oraş”, după cum a declarat la ultima şedinţă de Consiliu. El vorbeşte despre gunoaiele pe care acestea le aruncă peste tot. „Sunt câteva locuri în care cei despre care am vorbit aruncă gunoaiele, nu le pun la pubele, le aruncă pur şi simplu în câteva zone care au devenit focare şi unde sunt în permanenţă gunoaie. Ştiţi care sunt acestea”, a spus Bogdan Dabija, care a adăugat –  „vreau ca Poliţia să-şi facă datoria!”

Primarul Constantin Panţurescu spune că vor fi amplasate mai multe camere de suptraveghere, inclusiv în locurile despre care vorbea consilierul lcoal, astfel încât cei care aruncă gunoaiele să fie prinşi şi amendaţi.

Consilierul Dabija a avit şi o propunere pentru taxele şi impozitele pe care locuitorii municipiului le vor plăti la anul. „Am votat creşterea impozitului pentrzu cei care nu-şi întreţin clădirile. Acum nu se poate, dar pentru la anul trebuie să fie o majorare. E o nesimţire crasă, ne sfidează!”, crede acesta depspre proprietarii imobilelor care stau să se dărâme.

2 thoughts on “Consilierul Bogdan Dabija acuză -„Familiile de romi care şi-au cumpărat case în oraş vor să ne mutăm noi de aici!”

  1. Domnul Dabija încă mai are timp sa se bucure și peste vreo doi, trei ani sa zică : Nici nu știam cât de bine mi- era…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email