Consilierii Locali vor să o schimbe pe Ana Hiru


Directoarea Serviciului Public Pieţe, Târguri şi Oboare, Ana Hiru, a reuşit să-şi pună în cap, încă odată, Consiliul Local Municipal. De data aceasta e greu de crezut că o va mai scăpa cineva de schimbarea din funcţie, aşa cum s-a întâmpat până acum, când fostul primar Gheorghe Nicuţ avea grijă de „protejata” sa, cum o numeau unii pe Ana Hiru. Consilierii Gheorghe Bugeac şi Ion Şerban au cerut ajutorul primarului Nicolae Diaconu ca să fie băgaţi în seamă de Hiru. Mai mult, Ana Hiru le-a vorbit aleşilor urât, conform declaraţiilor acestora.
Chestiunea s-a întâmplat în piaţa centrală, după cum a povestit Bugeac la ultima şedinţă de Consiliu Local. „Am fost în piaţă şi am încercat să vorbim cu doamna Hiru, dar nu am avut cu cine.Ne-a vorbit la pertu, a zis că primarul Nicuţ i-a spus să nu lase cartofii pe jos, a înjurat-o un vânzător de flori, vai de noi. Schimbaţi-o, domnule primar, că ne facem de râs, Nu se mai poate aşa. Funcţionarii primăriei au făcut proces verbal dar Ana Hiru nu a vrut să-l ia”, a tunat şi a fulgerat consilierul local.

Doar de primar se teme Ana Hiru 

Bugeac şi Şerban au cerut ajutorul primarului, ca să stea de vorbă cu Hiru, iar acesta a trimis Corpul de Control în piaţă. Funcţionarii publici au constatat mai multe nereguli, menţionate într-un proces-verbal nesemnat şi parţial nerecunoscut de directoare.  Despre acest scandal ştia amănunte şi primarul Diaconu.
Înainte de şedinţa de Consiliu Local, Ana Hiru bântuia pe holurile primăriei, dar nu a intrat la întâlnirea aleşilor urbei. Deşi a fost chemată de nenumărate ori cu raport de activitate, Ana Hiru nu a catadicsit să vină. Probabil că a crezut că nimeni nu trebuie să ştie prea multe despre activitatea instituţiei pe care o conduce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email