Consilierii locali avertizează – Spațiile comerciale din piețe nu pot fi subînchiriate!

Consiliul Local Curtea de Argeș a aprobat la ședința de săptămâna trecută închirierea prin licitație publică a unor spații comerciale din piețele municipiului.

”Propun să se prevadă în contract că subînchirierea nu e permisă!”, a spus consilierul Ion Șerban, iar primarul Panțurescu i-a spus că legea nu permite subînchirierea oricum. Discuțiile pe marginea acestui subiect au fost aprinse, Dan Petrescu acuzând că acest lucru se întâmplă deja și că nimeni nu a luat măsuri. S-a spus că ”pe vremea fostei conduceri” (fostul șef al Serviciului Piețe, Marin Florea, ar fi fost vinovat pentru asta) așa se făcea, și nimeni nu a negat.

”Trebuie să luăm măsuri cu serviciile, și conducerile acestora, dacă nu-și fac treaba. Șefii să fie sancționați! ”, a cerut și consilierul Doru Georgescu.

Spațiile care vor fi scoase la licitație sunt nr. 4 din Piața Ivancea, nr. 17 din Piața Ivancea, nr. 6 din Piața Ivancea, nr. 8 din Piața 1 Mai, nr. 36 din Piața Centrală – hala de carne și standul nr. 5 din partea sudică exterioară a halei de carne din Piața Centrală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email