Consilierii locali au aprobat organigrama pentru SPGC

Conform organigramei aprobate la ultima şedinţă de consiliu, şi anul acesta la Serviciului Public de Gospodărire Comunală (SPGC) vor fi tot 164 de angajaţi. „Avem acelaşi număr de oameni, de foarte mulţi ani. Nu am schimbat nimic în organigramă, chiar dacă de-a lungul timpului au apărut activităţi noi, precum staţia de asfalt, am încercat să ne descurcăm cu acelaşi număr de angajaţi”, a precizat directorul SPGC, Ioan Ghiţă. Conform organigramei, la compartimentul Contabilitate lucrează un contabil şef, un casier-magaziner şi un alt contabil. În cadrul compartimentului Juridic, Administrativ, Resurse Umane şi Achiziţii Publice îşi desfăşoară activitatea 17 persoane iar la compartimentul Mecanizare-Transport sunt 13 şoferi, un şef de compartiment şi nouă muncitori calificaţi. Secţia Gospodărie, condusă de consilierul local Gabriel Nastea are 119 de angajaţi, împărţiţi în cinci sectoare. La Reparaţii şi Întreţinere Străzi sunt 28 de oameni, la întreţinerea spaţiilor verzi din municipiu lucrează în total 34 de persoane iar pentru curăţenia oraşului sunt angajaţi 50 de muncitori. În schimb, la Formaţia de Asfalt sunt doar cinci persoane.

Despre sporuri, nu se ştie nimic sigur…

Dacă anul trecut, sporurile pentru angajaţii de la SPGC au fost aprobate în cadrul şedinţei de consiliu, anul acesta situaţia s-a schimbat.
„Legea s-a modificat şi acum sporurile se aprobă în urma unui referat încheiat de primar şi care trebuie avizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Finanţelor. Nu ştim nimic sigur”, mai spune directorul Ioan Ghiţă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email