Consilier al ÎPS Calinic, Caliopie Ichim candidează pentru Primăria Curtea de Argeş

P.C. Protosinghel Caliopie Cristian Ichim, Consilier responsabil de sectoarele Economic – Financiar și Construcții Bisericești din Eparhia Argeșului și Muscelului, s-a decis să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Curtea de Argeş, ca independent. Caliopie Cristian Ichim crede că are experienţă relevantă în administraţie. „Am 17 ani de administraţie la vârf, plus cei patru ani în care am fost consilier judeţean. Am experienţă în a face faţă multor tipuri de situaţii”, ne-a spus candidatul Ichim. În opinia sa, La Curtea de Argeş „e mizerie cruntă peste tot, nu pe Bulevard, în restul oraşului”. ÎPS Calinic nu a avut nimic împotrivă când Caliopie a candidat şi a fost ales consilier judeţean şi nici când părintele Mărgăritescu era candidatul PSD pentru Primărie, aşa că Ichim se aşteaptă să îl susţină şi pe el acum.

„Vreau să facem din Curtea de Argeş un oraş regal şi eclesiastic”, ar putea fi sloganul candidatului independent Caliopie Cristian Ichim, locatar al unui imobil situat pe Bulevardul Basarabilor, numărul 1. Cristian Ichim, pe numele său „civil”, a început deja campania de strângere a celor 500 de semnături necesare pentru a fi candidat la Primărie. El spune că are mulţi prieteni „în administraţie, învăţământ, afaceri” printre pensionari şi militari şi e sigur că va strânge numărul de semnături necesare candidaturii sale.

 

Consilierul Caliopie este considerat mâna dreaptă a Înaltpreasfinţitului Calinic, şi se spune că nimic nu mişcă în Arhiepiscopie fără ştirea şi aprobarea sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email