Connect-R revine în municipiul nostru

Spectacolele de muzică uşoară sau populară organizate cu prilejul Zilelor Municipiului Curtea de Argeş vor continua şi în cursul acestei săptămâni.
Astfel, astăzi, la ora 21:00, va urca pe scena amplasată la Stadionul Municipal, tânăra solistă Ami, cea care interpretează hitul „Trumpet Lights”. Cel de-al doilea recital al serii va fi susţinut de Celia, una dintre cântăreţele apreciate de publicul tânăr. De-a lungul timpului aceasta a scos mai multe hituri, precum „Is it love”, „Şoapte” sau „Dor de noi”.
Ca în fiecare an, din programul Zilelor Municipiului nu va lipsi nici o nouă ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Carpaţi”. Astfel, miercuri, în cadrul celei de-a XXX- a ediţii a Festivalului, va avea loc un spectacol muzical – coregrafic susţinut de ansambluri folclorice din ţară, dar şi formaţii din Brazilia, Venezuela, Mexic, Coreea de Sud, Ţara Galilor, Moldova, Bulgaria, Georgia, Turcia şi Franţa.
Ediţia din acest an Zilelor Municipiului se va încheia joi, cu un spectacol extraordinar, dedicat argeşenilor de toate vârstele. Astfel, începând cu ora 20:00, iubitorii muzicii populare vor avea parte de două recitaluri susţinute de interpreţii argeşeni Gigi Iordăchescu şi Mitică Tavă. La ora 21:30, pe scenă vor urca cei de la formaţia Long Road, iar la final Connect – R şi trupa sa de dansatori vor oferi tinerilor din municipiu un show de-a dreptul incendiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email